maandag 6 juli 2015

Minionmania


Langzaam nemen Minions de wereld over. In Despicable Me 1&2 zijn ze het hoogtepunt van de film. Terwijl ze eigenlijk alleen maar de hulpjes zijn van de slechterik Gru en het verhaal met name ging over drie weeskinderen. Aangezien iedereen na het zien van de films het had over deze kale, gele pilvormige wezentjes verdienden ze een eigen film. En die hebben Jan en ik vanavond bezocht: Minions.

In deze 3D-film zien we het ontstaan van de Minions BG (Before Gru). Hoe ze zijn ontstaan als kleine kikkervisjes, daarna door alle eeuwen heen leefden en uiteindelijk op avontuur in New York gaan. En dat alles om opzoek te gaan naar de meest slechte meester. Met in de hoofdrol Kevin, Stuart en Bob. Die met hun eigen taal (Minionese, een mix van Engels, Spaans, Italiaans, Frans en een beetje Russisch en Koreaans) de mensenwereld onveilig maken. Ontroerend, hilarisch, geniaal, schattig en stout is deze film. Met als record 10.400 Minions in één shot in beeld!

En we zijn (gelukkig) nog lang niet van de Minions af. Want er wordt gesproken van Despicable Me 3 die in 2017 al in de bioscoop te zien zal zijn. Dus mogen we zonder schuldgevoel miniononecies, minionmutsen, minionlampen, minionTicTac's en miniontruien kopen in een gekke bui.

2 opmerkingen:

Mama zei

Geel als de nieuwe modekleur met een tuinbroekje?

LIDI zei

Leuk!